fbpx

Wat is Foodset?


We vertellen je graag meer over Foodset. Met Foodset helpen wij jou om gezonder te eten. Dit doen wij door cursussen, mealplans en webinars aan te bieden. Hierin nemen wij je mee in de wereld van voeding. Die wereld kan nogal verwarrend zijn. 

 

Wij maken gezonde (maar absoluut niet minder lekkere) mealplans. Deze mealplans worden voor jou per maand op maat gemaakt. Jij vertelt ons met welke ingrediënten wij jou niet zo blij maken, of juist wel. Ook als je bepaalde allergieën hebt, zoals gluten- en lactose-allergie, kun je dit aan ons doorgeven. Dan gaan wij aan de slag om een volwaardig, gezond en lekker mealplan voor je op te stellen! Bij je persoonlijke mealplan krijg je een handig boodschappenlijstje en een overzicht van de voedingswaarden, waaronder vitamines en mineralen.

Naast deze mealplans bieden wij, voor de leergierige mensen onder ons, cursussen en webinars aan. Als je meer wilt leren over gezond eten, ben je bij Foodset aan het juiste adres. Wij leren jou handige informatie, trucjes en tips zodat je zonder moeite gezond en lekker kunt eten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je snel en gemakkelijk ziet of een product gezond is. Dit doe je onder andere door etiketten van producten te lezen. Maar ook hoe je een gezond en lekker weekmenu samenstelt. Bij de webinars bestaat de mogelijkheid om live al je vragen aan ons te stellen. 

over Foodset
gezond product herkennen
over Foodset
Waarom moet ik kiezen voor Foodset?

Meer informatie over waarom een gezonde cursus, webinar of mealplan een goed idee is en waarom je het beste die van ons kunt kiezen, vind je door hier te klikken.


Hoe meld ik mij aan bij Foodset?

Aanmelden kan eenvoudig door een product uit te kiezen. Je wordt bij het afrekenen vanzelf door de stappen geleid om je aan te melden. Heb je al een account? Dan kan je inloggen bij ‘mijn account‘.


Welk product past bij mij?

Wil je graag zelf meer leren over gezond eten? Dan is een cursus of webinar wat voor jou! Wij werken keihard om nieuwe cursussen en webinars te ontwikkelen, zodat er altijd een leerzame voor je bij zit. Als je zin en tijd hebt om meer te leren over eten en gezondheid, is dit je beste optie!


Wil je wel super gezond eten, maar heb je geen tijd of geen zin om hierover te leren? Dan kan je ons aan het werk zetten en maken wij een weekmenu voor je! Natuurlijk kan je eerst ons gratis proefmenu downloaden om een idee te krijgen. Is deze g
oed bevallen? Mooi! Meld je dan aan voor het persoonlijke menu. Zodra je je hebt geregistreerd en de aanmelding is verwerkt, gaan wij hard aan het werk om jouw eerste mealplan te maken. Je persoonlijke mealplan ontvang je vervolgens heel gemakkelijk in je mailbox. Indien je er niet uitkomt, helpen wij graag!

Hoe is de naam Foodset ontstaan?

Foodset is een combinatie van de Engelse woorden ‘Food’ (eten) en ‘Mindset’ (denkwijze). Voor een gezonde levensstijl is een andere mindset over voeding nodig. Een dieet van drie weken zal op de lange termijn weinig effect hebben. Om op de lange termijn zo gezond mogelijk te zijn en te blijven, moet er op een andere manier gekeken worden naar eten. Je wilt natuurlijk niet lekker bezig zijn met een dieet en je alleen maar slechter voelen. Ook wil je niet jojoën met je gewicht en niets opschieten. Wij richten ons daarom op lange termijn resultaten en leren je wat je nodig hebt om je hele leven gezond door te komen!

 

Wie zitten achter Foodset?

Ondertussen nieuwsgierig geworden naar de makers van Foodset? Meer informatie over ons verhaal kan je hier vinden.

 

Sociale media

We zijn actief op Youtube en Instagram. Op Youtube vind je korte video’s met gezonde cheatmeals. Wij delen op Instagram mooie foto’s van de gerechten en snelle tips. 


Klik 
hier om naar ons Youtubekanaal te gaan.

Klik hier om een kijkje te nemen op ons Instagramaccount.

Blijf op de hoogte.

Wat leuk dat je onze website bekijkt! Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en beste acties? Laat je e-mailadres achter en ontvang onze nieuwsbrief.