fbpx

Over ons.

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten en het verhaal achter Foodset wilt ontdekken. Allereerst willen we ons even kort voorstellen. Wij zijn Marlotte Wansink en Brandon Brouwer. Eén van onze favoriete bezigheden is discussiëren over gezondheid en gezond eten. Van onze passie willen wij graag ons beroep maken en het liefst helpen we daar zoveel mogelijk mensen mee. Marlotte is een tijd geleden zover gegaan een opleiding te volgen voor Orthomoleculair Therapeut. Deze heeft ze afgerond en nu is ze bezig met de opleiding Medische Basiskennis. En Brandon is momenteel bezig met een opleiding Bedrijfskunde. Samen zijn we dus bekend met het beoordelen van wetenschappelijke bronnen en hebben we kennis van zaken. We doen graag het vuile werk voor jou om het kaf van het koren te scheiden in de jungle van informatie! 

over ons

Jouw leefstijl.

Nu we het toch over kaf en koren hebben; wij richten ons op gezond eten en het verminderen van risico’s op ziekten. Bij ons krijg je geen dieet voorgeschoteld, maar een gezonde leefstijl! Helaas konden we dit niet vinden in Nederland en om die reden zijn wij Foodset begonnen. Wat ons opvalt in onze omgeving is de verwarring op het gebied van voeding. Zo is de uitspraak “Vandaag is een kop koffie nog gezond en morgen is het weer ongezond”, een veel gehoord voorbeeld. In de praktijk zien wij vaak dat je door kritisch te kijken naar dit soort informatie en de bron wél duidelijkheid krijgt. Veel media presenteren iets als waarheid voor een leuk artikel. In werkelijkheid zegt het onderzoek alleen dat er mogelijk gezondheidsvoordelen zijn. Dat is heel wat anders dan dat iets zeker weten zo is. Door hier goed op te letten, vermijd je veel valkuilen. Helaas is dit wel veel werk.

 

Maar, niet getreurd. Het goede nieuws is dat wij ons graag verdiepen in deze informatie en jou de conclusies geven, waar je direct mee aan de slag kunt! Met onze cursussen, webinars en mealplans zet je direct een eerste stap naar de gezondste versie van jezelf. Voor extra wetenschappelijke onderbouwde informatie is onze blog een aanrader.

Voor iedereen.

Voor Foodset willen we iets neerzetten dat voor iedereen op elk moment toegankelijk is. Daarom werken wij volledig online. Zo kun je zondagavond op de bank nog snel even de boodschappenlijst van je mealplan doorlezen. Wel zo handig als je maandag de boodschappen doet. Wil je ’s avonds deelnemen aan een cursus of je inschrijven voor een webinar? Ook geen probleem!

Het grote voordeel van ons kleine bedrijf is dat elke cursus, webinar en voedingsschema dat wij plaatsen door ons zelf is samengesteld en beoordeeld. Daardoor ben je verzekerd van producten, waarbij rekening is gehouden met de aller-allernieuwste informatie op voedingsgebied!

Ten slotte, mocht er iets niet kloppen of heb je vragen, dan reageren wij persoonlijk om je van meer informatie te voorzien. Klik hier om naar de contactpagina te gaan. Aangezien we een klein bedrijf zijn, zijn we heel flexibel en toegankelijk om al je vragen te beantwoorden. Feedback is altijd welkom. We horen graag wat we beter kunnen doen!

over ons

Blijf op de hoogte.

Wat leuk dat je onze website bekijkt! Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en beste acties? Laat je e-mailadres achter en ontvang onze nieuwsbrief.